Novi Sad
12.03.2013.
08:17 > 11:27
Nepoznate osobe ponovo su ispisale grafit mržnje na ulaznoj kapiji Omladinskog centra CK13.
  • Zoro

    13.03.2013 15:54
    Zasto uopste troiti reci?
    Mentalni retardi (mentoli). Suvise glupi da bi shvatili da su glupi. Sramota za pravoslavlje i hriscanstvo.
  • Ognjen

    13.03.2013 15:41
    Na pravdi boga
    Ovo ne moze da napise iskreni vernik. Ovo nije poruka u duhu Pravoslavlja vec nesto sto svaki iskreni vernik mora da osudi!

  • 12.03.2013 12:59
    @Nevernik
    "Ovaj projekat predstavlja nastavak zajedničkog rada tri organizacije na problemima desnog ekstremizma, fašizma, nacionalizma i ksenofobije. "

    Evo ,ovo ti je sasvim dovoljno da znas o cemu se radi.To je srz njihopvog postojanja,bar je nekada bila.

    "Ako nema desnice i neofašizma - nema ni para iz inostranstva. Ja glup pa mislim da to aktivisti iz svog džepa plaćaju."

    Pametan si, znaci ako nema fasizma oni ne bi postojali,jel? Oni zaraduju na fasistima? Sta je sa AFA-NS-om, u tom slucaju? Kako brilijantan zakljucak. Mani se paranoje i zavera decko.
    Drzis stranu domacim fasistima, a kada dode vreme da se ciste, budi siguran da ces ti biti tretiran kao saucesnik.
  • Nevernik

    12.03.2013 12:17
    Ne verujem
    Ja u ovo verujem ko u lanjski sneg!

    A evo i zašto: Ceo grad izlepljen plakatima Prljavog Kazališta - nikom ne smeta. Bilbordi za letovanje u HR - nikom ne smeta. I onda svako malo na vratima i zidovima nekih budimo iskreni i nevažnih organizacija se nešto piše. Pa MORA da se piše.

    Ako nema desnice i neofašizma - nema ni para iz inostranstva. Ja glup pa mislim da to aktivisti iz svog džepa plaćaju.

    Ovo je sa sajta ck13 :

    “Omladinski centar CK13” su osnovale tri nezavisne organizacije iz Novog Sada: Kružok, AKO – Alternativna Kulturna Organizacija i Centar za nove medije_kuda.org. Ovaj projekat predstavlja nastavak zajedničkog rada tri organizacije na problemima desnog ekstremizma, fašizma, nacionalizma i ksenofobije. Realizacija projekta je omogucena inicijalnom podrškom fondacije “Schueler Helfen Leben” iz Berlina, Nemačka.

    Ovu poslednju rečenicu bi podvukao da mogu. Sumnjam da će te ovaj komentar da objavite...
  • бојан

    12.03.2013 12:16
    ова њихова налепница ми је и даље фаворит: http://www.srb-akcija.org/wp-content/uploads/2011/12/stop-najezdi.jpg
    погедајте само те крволочне туђинце како претећи посматрају :D

    какви дегенерици.
  • Serjož

    12.03.2013 12:05
    Idite im na sajt, u kontakte, u polje za kontakt stisnite neko slovo, držite par minuta, onda sve to kopirajte pa pestujete u isto to polje, pa onda to kopirajte i pestujete, opet u isto polje, i tako par puta... malo da im silujemo server. :)
  • Bombon

    12.03.2013 11:41
    Ovo je toliko degenerično da oni koji su ovo uradili mogu jedino da se obrate nekome za pomoć. Dobra batina je recimo uvek od pomoći. Za ovakve ništa bolje ni nije. Zato, umesto poziva na smrt kako oni kažu, ja pozivam građane da im dobrom, pravoslavnom batinom lepo pomognu. Ja sigurno hoću ako ih vidim.
  • 12.03.2013 11:20
    Ako, ako, a policija neka nastavi da sprovodi sistematski teror i represiju nad antifašistima dok 10 nacističkih degenerika vrše nacističku propagandu, šabloniraju grad retardiranim grafitima, napadaju maloletnike čija im se boja kože ili izgled ne sviđaju.
    Ako, ako policijo, treba zaštititi svoje verne pse
  • 12.03.2013 11:15
    Heh vidi pravoslavac koji poziva na ubistvo.
    Srbska akcija (njih troje) su nedavno imali svoju grafit zurku po gradu.Ovo su ista gamad kao i Nasi, samo sa manje para jer nemaju podrsku sa strane, bar ne finansijsku.NIko nista nije uradio ni povodom teroristickog napada molotovljevim koktelom, sto je strasno. Treba necije dete, da i necija deca dolaze u CK, da izgori da bi ljudi reagovali. A vi heroji Srbije, porucujem vam da ako slucajno naidem na nekog dok sarate gluposti, nabicu vam sprej u dupe.
  • Goran

    12.03.2013 11:13
    Policija ovo moze da resi za 2 sata. ALI NECE! To je glavni problem. Kamera, ti si taj i taj, jesi sarao-jesi,ajmo na mesec dana u bajbok i kraj. Da li bi iko ista sarao vise? Ne bi...

    Stvar je potpuno jednostavna, a od toga se pravi nuklearna fizika.

    Uvek sam se pitao zbog cega ne donesu zakone koji nista ne kostaju samu drzavu?

    -Saranje po fasadi
    +Kazna: placas krecenje cele fasade zgrade + 6 meseci drustveno korisnog rada.

    Pa CK13 bi se radovala svaki put kad neko isara fasadu, jer bi dobili komplet krecenje fasade besplatno. :)

    Sve je resivo, samo je pitanje volje. A volje nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna